arrow_drop_up arrow_drop_down

Lichter én gezonder de zomer in?

Het zal velen bekend in de oren klinken. Na de winter of vakantie ben je toch zwaarder dan je wilt en net zoals Linda de Mol verzette ik iedere keer mijn grenzen. Niet boven de 70 kilo en opeens gebeurt dat wel. Alle kleding kon ik nog aan, ook mijn skinny jeans, dus voorlopig kon alles bij het oude blijven. Tot een paar maanden geleden!

Bij mij helpt het altijd om te beginnen met een detox-kuur. Ik heb dan altijd minder trek, zeker in zoete dingen. Na een paar dagen heb ik ook mijn eetpatroon aangepast. In mijn boekenkast vond ik nog het boek van Asja Tsachigova, de Levensstijl Methode. Het is geen dieet maar je leert een ander eetpatroon aan. Je mag alles eten maar niet in alle combinaties. Bijvoorbeeld geen koolhydraten met eiwitten. Het boek staat vol tips hoe je gezonder kunt leven waardoor je beter in je vel gaat zitten. Niet alleen qua gewicht maar ook gezondheid. Het was Hippocrates al die de uitspraak zei ‘laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’.

Nu ook online programma

Naast het boek is er nu ook een online programma, de Dreambody Guide. Dit online helpt je in 12 weken op weg helpt naar een gezonder, slanker en energieker lichaam.

Dit programma is gebaseerd op de theorie van de door Asja ontwikkelde De Levensstijl Methode. Deze wetenschappelijk bewezen methode is gericht op het herstellen van de spijsvertering en stofwisseling. Door de drie elementen voeding, beweging en ontspanning in goede harmonie en op de juiste manier te gebruiken, pak je de oorzaak aan van gezondheidsklachten en overgewicht. Deze methode is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Hierdoor bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo-effect.

Programma op maat

Het meest unieke aan dit programma is dat je zelf keuzes kunt maken. Je kunt een vast programma volgen of je eigen route en zelf, heel makkelijk, je eigen programma samen te stellen. Het intelligente programma laat je geen fouten maken bij het maken van je keuzes. Het voordeel is dat je, binnen de richtlijnen, zelf kiest wat je eet en wat je aan beweging en ontspanning doet.
Dat maakt de methode van Asja voor iedereen goed vol te houden. Je hoeft niks te eten of te doen dat niet bij je past. Bovendien mag je vrijwel alles eten.; het gaat vooral om de combinaties die je maakt.
Wil je meer weten? Op www.dreambodytransformation.com vind je ervaringen van anderen en kan je je aanmelden.