arrow_drop_up arrow_drop_down
26 februari 2018 
in Beauty

Train ook je gezicht!

Velen zijn in de weer om hun lichaam in shape te krijgen en te houden! Zeker nu de lente eraan komt en vakantieplannen worden gemaakt. Ook ik ben weer actief bezig in de gym en thuis om het lijf enigszins strak te houden. Tot nu toe ‘vergat’ ik mijn gezicht. Wel smeren tot ik een ons weeg maar geen work-out. Dat ga ik nu zeker veranderen na mijn sessie met Mila van Babassu Skin Gym.

In slechts 5 minuten per dag kan je je gezichtsspieren trainen voor strakkere contouren en dit kan je overal doen. Thuis, voor de tv, in de auto of wanneer je ook maar een paar minuten over hebt. De Babassu Skin Gym richt zich effectief op vier zones: het voorhoofd en de ogen, kin en hals, de mond en de wangen. Training van deze mimische gezichtsspieren is essentieel om verslapping tegen te gaan.  Denk aan de fronsrimpels, onderkin en kraaienpootjes bij de ogen.

Ik ben een fervent voorstander van natuurlijke methodes en ga dit zeker inpassen in mijn ‘dagelijks ritueel’. Moet toch gaan lukken om hiervoor 5 minuten per dag vrij te maken. Het resultaat moet je na ongeveer een maand ga zien!

Op www.skingym.nl vind je de basis work-out met korte, heldere video’s over hoe je je gezicht kunt trainen. Babassu organiseert ook regelmatig Skin Gym Masterclasses in o.a. Amsterdam, Leiden en Den Haag en je kan een privé sessie boeken met de Babassu skinstructor.

Meld je ook aan voor de Skin Gym-nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk nieuwe oefeningen en handige tips om je work-out nog effectiever te maken.