arrow_drop_up arrow_drop_down
1 november 2018 
in Travel

Spa resort Norefjell opnieuw Norway’s Best Resort Spa’

Het skigebied Norefjell in Noorwegen heeft dit jaar al twee prijzen in de wacht gesleept: na de titel ‘Norway’s Leading Resort’ tijdens de World Travel Awards, is voor het tweede opeenvolgende jaar The Spa van hotel Norefjell Ski & Spa uitgeroepen tot ‘Norway’s Best Resort Spa’.

De spa van Norefjell is waar welzijn voorop staat! Ervaar een adembenemend uitzicht op Gaustatoppen op een heldere dag. De focus is gericht op het herstellen en opnieuw afstemmen van de fysieke en mentale gezondheid van hun gasten. Verlaat je zorgen aan de deur en ga een wereld binnen waar je innerlijke vrede en balans in het leven kunt vinden. Het prachtige landschap en de warme en zachte handen van de therapeut zullen je energieniveau herstellen. Een onvergetelijke ervaring, een gevoel van welzijn en de inspiratie geven om een ​​gezond leven te leiden, is het doel.

Kindvriendelijk skigebied

Naast skigebied en wellnessbestemming staat Norefjell ook bekend om haar kindvriendelijkheid. Deze winter staat er een nieuw gezicht op de pistes van Norefjell: mascotte Nore Rein zal veelvuldig aanwezig zijn tijdens de verschillende kinderactiviteiten. Zo doet hij mee met met de kinderskilessen, zal hij gelijk met de kinderen de pistes af gaan, participeert hij in skiraces en is hij onderdeel van het kinderactiviteitenprogramma in Norefjell Ski & Spa. Ook is er een speciaal Nore Rein kindermenu beschikbaar in het Skistua restaurant en het restaurant van het spa resort.

Women’s Weekend 2019

Komend voorjaar vindt van 3 tot 5 mei voor de negende keer het Women’s Weekend in Norefjell plaats. Tijdens dit driedaagse vrouwenweekend in Norefjell Ski & Spa worden verschillende lezingen en trainingen gegeven, maar is er ook entertainment, muziek en shopmogelijkheden.

Ideale skibestemming voor weekend of midweek

Norefjell ligt op slechts 1,5 uur rijden van het vliegveld van Oslo. Hierdoor leent de bestemming zich ook goed voor wie alleen een weekend of midweek de tijd heeft om de pistes te ontdekken.

Bekijk de reizen naar dit resort …