Wellness aan boord én wal
14 april 2017 
in Travel

Wellness aan boord én wal

Een cruiseschip wordt wel een varend hotel genoemd en wordt er vrijwel geen nieuw hotel gebouwd of verbouwd zonder wellnessfaciliteiten, hetzelfde geldt voor cruiseschepen. De nieuwste cruiseschepen hebben bijna alle een spa en deze spa’s worden ook steeds groter met een ruime keuze aan behandelingen en activiteiten zoals yoga en meditatie. Zo wordt cruisen nog ontspannender.

 

Regent Seven Seas Cruises, de meest luxueuze rederij ter wereld, gaat een stap verder met de introductie van de combinatie van wellnessexcursies en op maat gemaakte behandelingen in de exclusieve Canyon Ranch SpaClub®.

Keuze uit tien wellnessexcursies

Wie een Seven Seas wellnesspakket boekt, kan kiezen uit meer dan tien excursies op prachtige locaties aan de Middellandse Zee zoals

Marseille, Frankrijk – Een intieme Tai Chi les op de binnenplaats van het Pharo paleis uit de 19e eeuw, met adembenemend uitzicht over zee.
Sorrento, Italië – Een onderdompeling in de huidherstellende hydrothermische kraterbaden van Stufe di Nerone, gecombineerd met een tour van het beroemde vulkanische natuurgebied Campi Flegrei. Een wellnessritueel dat terugvoert naar Romeinse tijden.
Venetie, Italië – Ook aan de zintuigen is gedacht, met een bezoek aan het Museo de Palazzo Mocenigo voor een inkijkje in de Venetiaanse parfumtraditie. Gasten ontdekken hoe geur emoties kan beïnvloeden en kunnen zelf een persoonlijk parfum creëren.
Athene, Griekenland – Zwem, snorkel en geniet van gewichtloosheid in het Hydrothemische water van het Vouliagmeni meer. Dit mineralenbad gaat gepaard met een prachtig uitzicht en wordt gevolgd door een spirituele yogasessie op de Faskomilia heuvel.

Voor een totale spa-ervaring kan je een van de vijf Canyon Ranch behandelingen van 50 minuten selecteren. Op het menu staan de World of Relief Body Buff, Tangle Me Up Wrap, Ocean Scrub, Sole Rejuvenation en Vitamin Infusion Facial. Combineer bijvoorbeeld in Athene de duik in het hydrothermisch water met een Ocean Scrub!

Seven Seas Voyager op de Middellandse Zee

Met deze wellnessexcursies brengt Regent Sevens Seas de holistische visie van de Canyon Ranch SpaClub samen in één pakket om zowel op zee als aan land van te genieten. Dit nieuwe Seven Seas Wellness programma wordt deze zomer geïntroduceerd op de Seven Seas Voyager en is te boeken op alle acht- tot elfdaagse Middellandse Zeecruises vanaf eind mei tot september 2017, met uitzondering van 25 juli. Reserveren kan vanaf april voor de toeslag van $299 per gast voor elk wellnesspakket bestaande uit excursie en spabehandeling.

Lees meer over wellness op cruiseschepen op WellnesSelect …