Wellnessbreak in vakantiepark tijdens de meivakantie?
17 maart 2017 
in Travel

Wellnessbreak in vakantiepark tijdens de meivakantie?

Lekker even weg tijdens de meivakantie? Een verblijf vakantiepark is ideaal voor een vakantie met kinderen en er zijn nu ook steeds meer vakantieparken met wellnessfaciliteiten. Van een sauna of whirlpool in de vakantiewoning tot een wellnesscentrum met allerlei faciliteiten en behandelingen. Voor een moment voor jezelf!

Zo beschikt Hof van Saksen over een uitgebreide Spa & Wellness met diverse sauna’s, baden en een ruime keuze aan behandelingen. Er is ook een fitnesscentrum en in de omgeving zijn vier golfbanen. Je hebt keuze uit verschillende types boerderijen zoals de luxe 4-persoons Wellnessboerderij met sauna, rainshower, bubbelbad en in de tuin een jacuzzi, de 12-persoons Culinaire boerderij met grote luxueuze woonkeuken of de 4-persoonsboerderij Newborn, speciaal voor een verblijf met een baby tot 9 maanden.

Wil je tijdens je wellnessbreak ook een thermaalbad bezoeken? Boek dan Vakantiepark Klein Vink met Thermaalbad Arcen of Landal Kasteeldomein De Cauberg dat naast Thermae 2OOO ligt.

Landal heeft nu een speciale vroegboekactie. Boek nu voor de meivakantie en profiteer van kortingen tot 30%!

Bekijk de selectie van vakantieparken met wellness op WellnessBreaks.nl.