Willem&Drees voor 'eten van een gezonde keten’

Willem&Drees voor 'eten van een gezonde keten’

Maaltijdboxen zijn er in alle soorten en maten. Van alleen groenten en/of fruit tot alle ingrediënten voor een complete maaltijd. Zo heb je altijd fruit en groente in huis en hoef je niet te verzinnen wat je vanavond gaat eten. Het is ook gezond en duurzaam met producten uit het seizoen en,  afhankelijk van de aanbieder, uit de regio.

Beebox is een van de leveranciers van biologische maaltijdboxen en gaat vanaf vandaag verder onder de naam Willem&Drees, het duurzaam versbedrijf waarmee het vorig jaar fuseerde. Vanaf vandaag niet alleen een nieuwe naam maar ook aanvullende producten. Naast de samengestelde Beebox kan je biologisch vers van boeren bijbestellen in de online winkel.

Biologische maaltijden en verse producten thuis

Als klant ontvang je wekelijks een samengestelde Beebox en deze kan je aanvullen met biologische versproducten zoals kaas, brood of eieren uit de online winkel van Willem&Drees. Daarnaast zijn de Beeboxen sterk verbeterd. De recepten zijn gevarieerder en sneller te bereiden; gemak staat daarbij voorop. Ook zijn er specifieke Beeboxen zoals de Gezins Beebox, vegetarisch en koolhydraatarm.