arrow_drop_up arrow_drop_down
30 mei 2017 
in Travel

Yoga-camp voor de hele familie in het Vechtdal

Voor het de tweede keer worden er op natuurcamping de Lemeler Esch in het Vechtdal bij Ommen yogalessen in de buitenlucht georganiseerd. Dit in samenwerking met studio YogaOmmen. Zo kan je met je hele gezin op vakantie en toch yoga doen.

Tweemaal per dag wordt er les gegeven in een grote tent ter bescherming tegen zon of regen. En bij mooi weer wordt er buiten de tent les gegeven. De aangeboden yoga soorten variëren maar behelsen in ieder geval Hatha Yoga, Critical Alignment Yoga en Run & Yoga.

De lessen worden gegeven op dezelfde tijden als de kinderrecreatie, waar kinderen tussen 3 en 12 jaar leuke dingen doen met de nadruk op de natuur en creativiteit.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van Ayurvedische chef Basil Wagstaff van Holy Basil. Hij kookt elke dag de heerlijkste vegetarische maaltijden en snacks en deze kan je dagelijks bij hem bestellen. Ook is er een nieuwe buitenkeuken geplaatst waar je kosteloos gebruik van kunnen maken. Handig voor de tent-campeerders.

Het arrangement voor een heerlijke familievakantie met veel yoga heeft vele gratis extra’s

•    1x heerlijk badderen in de houtgestookte hot tub
•    het zon-verwarmde zwembad
•    1 dag fietshuur

De Lemeler Esch, met een gemiddelde van 8.9 in Zoover, ligt aan de voet van de Lemelerberg en werd dit jaar door de ANWB bekroond tot beste natuurcamping van Nederland. De camping vormt het startpunt voor schitterende fiets- en wandelroutes.

YogaCamp 2017 is er van 29 juli tot en met 19 augustus.

Meer info …