arrow_drop_up arrow_drop_down
30 april 2018 

Deze zomer Tai Chi leren?

In deze klassen worden in twee maanden de 108 bewegingen van de Taoïstische Tai Chi™ kunsten doorgenomen. Daarnaast kan je via een berichtenservice locaties doorkrijgen waar oefensessies in de buitenlucht plaatsvinden. Tai chi kan het best omschreven worden als een ‘bewegende meditatie’, die stressverlagend werkt en goed is voor de circulatie, balans, houding, kracht en lenigheid. De langzaam uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Het aanleren en beoefenen van deze eeuwenoude taoïstische bewegingskunst zorgt voor een zomer vol energie en nieuwe ontmoetingen!

Waar en wanneer?

Zomer Tai Chi klassen zijn wekelijks in juli en augustus in Almere, Amstelveen, Boxmeer, Breda, Delft, Driebergen, Haarlem, Helmond, Leidschendam, Nieuwegein, Rotterdam, Venlo, Voorschoten, Weert en Zandvoort. Als deelnemer aan Zomer Tai Chi ben je ook welkom in andere klassen. Zowel in Nederland als in 25 andere landen.

Aanmelden kan op  www.taoist.org/nl/zomertaichi. De kosten voor een lidmaatschap tot 1 november zijn €111,- en voor studenten en 60-plussers €81,-.